ACTUALIZARE 2: EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Explozie puternică provocată de o grenadă într-un cafe-bar din Rona de Sus (VIDEO EXCLUSIV)

1
7241

O explozie puternică s-a produs astăzi dimineață la un cafe-bar de pe raza localității Rona de Sus. Conform unor surse ale ActualMM.ro explozia nu a produs victime, aceasta soldându-se doar cu pagube materiale. În acest moment criminaliștii sunt la fața locului pentru a efectua cercetarea de specialitate.

Sursele ActualMM.ro au precizat faptul că explozia s-ar fi produs în jurul orei 3.30 de minute și nu a fost anunțată la 112. Explozia a produs pagube materiale la un cafe-bar din Rona de Sus. Informația a fost confirmată pentru ActualMM.ro de primarul comunei Rona de Sus, Ioan Romaniuc. „Am auzit o bubuitură puternică. A fost explozie. Nu am știut ce se întâmplă pentru că nimeni nu a anunțat nimic. Știu că acum sunt polițiștii la cafe-barul respectiv. Au fost doar pagube materiale” a declarat primarul Romaniuc, pentru ActualMM.ro.

Acuma anchetatorii trebuie să afle exact ce anume a explodat pentru că în Rona de Sus nu există rețea de gaz metan. Este posibil ca totul să fi pornit de la o butelie sau de la un boiler folosit pentru încălzirea apei.

Polițiștii de la Serviciul Criminalistic prelevează probe în acest moment de la fața loculiui și proprietarii vor fi audiați. Nu se știe nici dacă explozia a fost una accidentală sau a fost provocată.

grenada rona de sus 4

Actualizare 1: Răsturnare de situație în cazul exploziei de la Rona de Sus. Deflagrația a fost provocată de o grenadă și, potrivit unor surse neoficiale, persoane necunoscute au aruncat prin geam o grenadă care a ajuns în interiorul bucătăriei de lângă bar. Aceste persoane ar fi rackeți ucraineni care, se pare, au ajuns la Rona de Sus pentru a-și recupera banii pe care ar fi trebuit să îi ia în urma unor afaceri cu țigări de contrabandă.

Rona de Sus

Actualizare 2: Polițiștii maramureșeni nu au intrat în incinta barului, care a fost sigilat. Pentru continuarea cercetărilor este așteptată o echipă antitero, de la București. Barul este închiriat și femeia care face afaceri acolo de trei ani spune că ea nu are datorii, nu are de dat bani nimănui și nu știe cine ar putea fi autorul exploziei. Femeia spune că a fost sunată azi dimineață, în jurul orei șase, ca să i se spună că barul a fost spart.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. poate antitero aresteaza si agentii de frontiera si sefii lor care iau mita zeci de mii de euro de la taranii ucrainieni cand nu opresc incarcatura.Ei fac intre 50-100 de euro pe bax iar la o masina buna fac minim 3000 …3000-6000 de euro pe tura si foarte lejer pe cand procurorii si politistii se fac ca prind traficantul…….e razboi datorita tampeniei incompetentei si coruptiei politistilor de frontiera de la sef la agent

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.