ACŢIUNI PENTRU COMBATEREA VITEZEI EXCESIVE – Radare în cascadă pe şoselele din Maramureş cu risc de accidente

0
198

ACŢIUNI PENTRU COMBATEREA VITEZEI EXCESIVE Consecinţele conducerii cu viteză sunt de multe ori tragice: pierderea unor vieţi omeneşti sau rănirea gravă a unor persoane care pot rămâne cu sechele pentru tot restul vieţii.

Pentru creşterea gardului de siguranţă rutieră şi reducerea victimizării populaţiei prin accidente rutiere, sâmbătă, 17 februarie, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au organizat o acţiune împreună cu poliţiştii sătmăreni pentru combaterea vitezei excesive şi a altor abateri grave care pun în pericol siguranţa circulaţiei.

În cadrul acţiunii au fost folosite mai multe aparate radar aflate în dotare, amplasate în cascadă pe drumurile şi în locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.

Astfel, între orele 10.00 şi 14.00, au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 64 de şoferi care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Şase conducători auto au rămas fără permisele de conducere. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 35 000 de lei.

Tot pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie pe fondul vitezei excesive s-a acţionat în acest week-end şi pe raza oraşului Seini, pe DN 18 pe raza localităţii Rona de Jos, DJ 185 pe raza localităţii Bocicoiu Mare și DJ 183 – Săpânța.

Poliţiştii au oprit pentru verificări mai mulţi conducători auto care s-au deplasat pe aceste drumuri şi pentru neregulile constatate au aplicat 31 de sancţiuni, în valoare aproximativ 13.000 de lei.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.