ACȚIUNI CU AMENZI USTURĂTOARE LA BAIA SPRIE – Săptămâna a debutat cu amenzi pentru abateri rutiere

0
113

ACȚIUNI CU AMENZI USTURĂTOARE LA BAIA SPRIE Săptămâna a debutat cu amenzi de 10 000 de lei aplicate şoferilor. Este vorba despre cei care s-au deplasat cu autovehicule cu defecţiuni tehnice sau celor care au condus cu viteză excesivă pe raza oraşului Baia Sprie.

Ieri, 12 februarie, poliţiştii din Baia Sprie au continuat activităţile pentru supravegherea traficului rutier şi siguranţa celor care circulă pe drumurile publice. Într-o singură zi au fost organizate două acţiuni.

Între orele 09:00-13:00, poliţiştii din Baia Sprie au acţionat în colaborare cu cei din Şişeşti. Au fost sprijiniţi în activităţile desfăşurate de reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş. Verificările în trafic au continuat între orele 15:00-17:00 când s-a acţionat cu aparatura radar din dotare pentru combaterea vitezei excesive.

Bilanţul activităţilor este unul impresionant. Peste 50 de autovehicule controlate, 46 de sancţiuni contravenţionale aplicate, dintre care 17 pentru depăşirea limitei legale de viteză, în valoare de 10 500 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a două permise de conducere, ambele pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, şi retragerea a trei certificate de înmatriculare.
Loading...

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here