ACŢIUNEA BALLROOM – Controale la societăți ce dețin spații pentru nunți

0
397

ACŢIUNEA BALLROOM Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin structurile antifraudă, a inițiat acțiunea „Ballroom”, efectuând controale operative la societăți care dețin spații cu destinație principală de organizare evenimente, precum nunți, simpozioane.


ACŢIUNEA BALLROOM În perioada 30 iunie – 4 iulie 2017, au fost verificați 227 de contribuabili, fiind aplicate 108 sancțiuni contravenționale principale (95 amenzi și 13 avertismente).

Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 636.441 lei.

S-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite și bunuri în valoare totală de 31.134 lei, din care sume (numerar) în valoare de 2.344 lei, venituri ilicite în valoare de 28.740 lei și bunuri în valoare de 50 lei.

De asemenea, s-a dispus suspendarea activității a cinci contribuabili, din care patru suspendări pentru nedotare cu aparate de marcat electronice fiscale — AMEF.

„Principalul obiectiv de control a vizat verificarea modului de fiscalizare a sumelor încasate din închirierea spațiului unde se desfășoară evenimentul și/sau prestările de servicii conexe (catering, servire băuturi, program artistic, DJ etc.)”, se precizează într-un comunicat.

Reprezentanții ANAF spun că acțiunea va continua.

Comunicat Agenția Națională de Administrare Fiscală

citeşte şi PREJUDICIU DE 750.000 DE LEI – Percheziţii la persoane suspectate că ar fi înşelat peste 20 de firme

POVESTE REPETATĂ – Maramureșeanul Frank Timiș mai pierde o afacere în care a investit milioane de dolari

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.