ACCIDENT LA HIDEAGA: FENOMENE PARANORMALE? – Localnicii cred că sufletele celor morți în accidentele din această zonă provoacă alte accidente

2
1548

ACCIDENT LA HIDEAGA  Un nou accident rutier a avut loc azi-dimineață la trecerea cu calea ferată de la intrarea în localitatea Hideaga. La fel ca și în cazul accidentului de ieri, un autoturism a trecut de gardul de protecție și s-a răsturnat pe plafon în afara părții carosabile. Din fericire, persoanele din autoturism au scăpat cu viață.

Zeci de accidente au avut loc în exact același loc în ultimii ani, existând și cazuri în care persoanele aflate în autoturismele implicate în accidente să nu supraviețuiască.

Din mai multe considerente și pentru faptul că multe din accidente se petrec când afară e întuneric, localnicii cred că locul este blestemat. Mai mult, aceștia dau vina pe spiritele celor morți în accidentele rutiere petrecute în zonă, spunând că acestea caută constant să producă accidente, cerând alte suflete.

Nu putem spune dacă este într-adevăr vorba de ceva paranormal la mijloc ori o simplă coincidență. Cert este, însă, că foarte multe accidente se produc în acest loc iar autoritățile trebuie să ia măsuri urgente în acest caz.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Luna plina gigant . Saturn si Mercur inclina spre halucinatii si misticism . Plebeea sau mirenii sa fie atenti cu ce vehicule , cazane umbla pe ulita satului . Cu borhot sau pneuri uzate ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.