ACCIDENT GRAV ÎN VRANCEA – Microbuz cu 15 pelerini implicat într-un accident rutier din cauza unui șofer neatent

0
93

ACCIDENT ÎN VRANCEA  Microbuz cu 15 pelerini care voiau să ajungă la moaștele Sfintei Parascheva, implicat într-un accident în Vrancea. Microbuzul cu pelerini plecase de la Râmnicu Sărat şi urma să ajungă la Iaşi, unde credincioșii intenționau să se închine la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Accidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, pe DN 2 E 85, în localitatea vrânceană Urecheşti.

Loading...

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs din cauza şoferului unui Renault care ar fi făcut o manevră de întoarcere chiar în faţa microbuzului, iar şoferul acestuia nu a mai putut evita impactul.

În urma coliziunii, şoferul autoturismului Renault a rămas încercat, fiind nevoie de inervenţia pompierilor pentru a- l salva. Bărbatul a fost preluat deja de către medicii de la ambulanţă şi dus la spital.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea îi consultă, la această oră, pe cei 15 pelerini, însă starea lor este bună, fără a fi nevoie la acest moment ca vreunul să fie dus la spital.

Pe DN2 E85, au loc numeroase accidente de ciruclație. La începutul lunii septembrie, chiar ăn localitatea Urechești a avut loc un accident în care un copil de zece ani a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni.

Sursă info și foto.

Citeşte şi POLIȚIA ÎN ACȚIUNE – Șapte persoane din Maramureș și Sălaj, reținute pentru infracțiuni silvice

VESTE DE LA VECINI – Clujul va avea un Spital Regional de Urgență

O NOUĂ MĂSURĂ – Ministerul Finanțelor vrea impozitarea bacșișului cu 16%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.