ACCIDENT ÎN BISTRIȚA – A lovit cu mașina o fetiță de 8 ani care traversa pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

0
182

ACCIDENT ÎN BISTRIȚA În urmă cu puțin timp, o fetiță a fost lovită pe o trecere de pietoni de pe strada Împăratul Traian. În loc să oprească și să îi acorde fetiței primul ajutor, șoferul s-a făcut nevăzut.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, în Bistrița, pe strada Împăratul Traian, aproape de piață. Din primele informații rezultă că două surori, minore, treceau strada pe trecerea de pietoni, moment în care un șofer nu le-a acordat prioritate și a călcat-o pe cea mai mare dintre ele pe picior. În urma impactului și cea mică a fost aruncată pe asfalt.

Imediat ce și-a dat seama că a dat peste un copil, șoferul, care era însoțit de un pasager, a accelerat și s-a făcut nevăzut. Poliția îl caută. Se pare că este vorba despre un Volkswagen de culoare gri sau albă, înmatriculat în Bistrița-Năsăud.

Cea mai mare dintre surori a fost transportată la spital. Cele două veneau de pe strada Dragoș Vodă, unde locuiesc, și voiau să ajungă la Școala Generală nr. 5. În cele din urmă, fetița cea mică a ajuns la școală, dusă de altă soră de-a sa.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.