ACCIDENT – Au fost aduse in Romania toate persoanele ranite in accidentul din Ungaria (VIDEO)

1
134

Un elicopter MI – 17 al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul M.A.I. a aterizat în cursul nopţii în Bucureşti, cu trei persoane rănite în accidentul de săptămâna trecută din Ungaria.

Loading...

Totodată, alţi patru răniţi au fost aduşi în ţară astăzi, cu o maşină pentru transport victime multiple din dotarea Ministerului Afacerilor Interne. Aducerea răniţilor în ţară, pe calea aerului sau pe cea terestră, a fost decisă pe baza avizului medical, în funcţie de starea lor de sănătate.
În ultima săptămână, piloţii Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I. au intervenit pentru salvarea a 63 de persoane, în misiuni executate în cooperare cu S.M.U.R.D.
Intervenţiile au vizat transportul medical de urgenţă al celor aflaţi în dificultate şi au presupus efectuarea, în intervalul 30 august – 5 septembrie a.c., a peste 92 ore de zbor de către piloţii Ministerului Afacerilor Interne.
stfel, au fost executate 42 de misiuni prin Punctele de Operare Aeromedicală S.M.U.R.D.Arad (15 misiuni), Bucureşti (14 misiuni), Iaşi (10 misiuni),  Craiova (11 misiuni ), Tg. Mureş (9 misiuni) şi Constanta (4 misiuni).

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. mai puneti mana pe gramatica limbii române sau cititi de 2 ori inainte sa dati drumul la stire, „jurnalisti care este”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.