ABATERILE DE LA LEGE SE LASĂ CU SANCȚIUNI – Polițiștii rutieri maramurșeni au aplicat ieri, 9 august, aproape 80 de sancțiuni șoferilor și pietonilor

0
107

ABATERILE DE LA LEGE SE LASĂ CU SANCȚIUNI   Poliţiştii rutieri maramureşeni sunt în teren pentru supravegherea traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. În ultimele două zile de acţiune ei au aplicat aproape 80 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic care au încălcat regulile de circulaţie. Au fost sancţionaţi şi şapte pietoni care au fost surprinşi de poliţişti în timp ce traversau strada prin loc nepermis. Valoarea sancţiunilor depăşeşte 19.000 de lei.

Loading...

Ca măsură complementară, s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 11 conducători auto, majoritatea pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric.

Totodată poliţiştii au întocmit şi patru dosare penale pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: conducere fără permis la Bârsana, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice la Şomcuta Mare şi Săcel şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, tot la Săcel.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.