A SCĂPAT DE PEDEAPSĂ – Românca acuzată că a vrut să își omoare bebelușul, lăsată liberă de instanța din Marea Britanie

0
170

A SCĂPAT DE PEDEAPSĂ Anamaria Balogh, femeia de 27 de ani care a recunoscut că a încercat să își omoare copilul, după ce l-a născut în toaleta unui spital din Wigan, a fost lăsată în libertate de judecător, după ce a stat 12 luni în arest preventiv, scrie Ziarul Românesc.

A SCĂPAT DE PEDEAPSĂ  Judecătorul a considerat că ea și-a ispășit deja pedeapsa, timpul de încarcerare fiind oricum mai mare decât pedeapsa aplicată în astfel de cazuri, scrie Daily Mail.

Femeia a recunoscut în fața instanței că a încercat să își omoare noul-născut, în toaleta spitalului, însă a declarat că nu știa că este însărcinată. Potrivit instanței, Balogh a pledat vinovat la acuzația de tentativă de infanticid.

Femeia a ajuns la spital pe 16 octombrie anul trecut, cu stări de vomă, dar a negat sugestiile personalului medical că ar putea fi gravidă.

Ea a părăsit spitalul la ora 22.30, după ce a petrecut două ore în toaletă. Acolo a născut, după care a tăiat cordonul ombilical, a pus bebelușul într-o pungă neagră de gunoi și l-a aruncat într-un coș.

Personalul de curățenie al spitalului a găsit mai târziu copilul, care era pe punctul de a se asfixia. Balogh a fost arestată, însă a continuat să nege că a născut.

Acest lucru a fost dovedit în urma unui examen medical, însă experții au declarat că femeia a suferit un episod disociativ.

Copilul este acum în afara oricărui pericol, iar Balogh l-a vizitat de două ori, sub supraveghere.

Judecătorul a dispus ca femeia să nu părăsească o adresă din Leeds timp de 12 luni.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.