A AJUNS LA FALIMENT – Ghiță Ciobanul se lasă de oierit și își vinde oile

1
652
foto libertatea

A AJUNS LA FALIMENT Ghiță Ciobanul se lasă de oierit. Primul cioban din industria publicității românești a cunoscut celebritatea într-un timp foarte scurt și a pierdut-o la fel de repede.

A AJUNS LA FALIMENT Dezamăgit de oameni cu sacouri și poleiala de la oraș, tânărul oier din mărginimea Sibiului testează acum gustul amar al falimentului personal.

Gheorghe Dănulețiu a ajuns cioban cu acoperire națională fără prea multe eforturi, după ce un prieten l-a recomandat unei case de producție.

Ghiță Ciobanul, pentru că așa îl știu toți, a început să viseze la afaceri în București. El a primit un loc într-o piața din Sectorul 4 pentru a-și deschide un magazin cu bunătăți de la stâna lui.

A primit încurajări că totul va fi bine, de la tot felul de oameni care s-au folosit de popularitatea lui, dar lucrurile au luat o altă turnură când s-au luat reflectoarele de pe el.

”Sunt dezamăgit. Am fost nevoit să închid magazinul pentru că nimeni nu se ține de cuvânt. În plus, era și problema distanței și nu mai merita să vin până aici. Am vrut să deschid altul la Cluj, nu s-a mai putut.

Acum am ajuns să umblu cu oile peste tot, Cluj, Sălaj, și să mă chinui să le vând, la un preț de nimic, pentru că a scăzut prețul unui kilogram de la 9 la 6 lei”, povestește necăjit Ghiță.

”Acum am 2.000 de oi, dar nu știu unde o să ajung, pentru că e din ce mai greu. Mi-am luat gândul și de la pensiunea pe care voiam s-o deschid în Jina”, ne-a mai declarat ciobanul.

citeşte şi  COMPARAŢII DE PREŢURI – Ţările în care un pachet de ţigări este mai ieftin decât o sticlă de Coca-Cola

A devenit tată pentru a treia oară, iar asta îi alină orice supărare. ”Nimic nu se compară cu momentul în care îmi văd copiii și soția. Eu am rămas la fel, neschimbat, ca om, chiar dacă alte aspecte s-au schimbat în viața mea”, recunoaște ciobanul.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Si mai vine Severica,Rohian,Maties,psdisti,penelisti,pmpisti si vor sa salveze Maramuresul prin agricultura falimentara.Bine ca nu sunt ingineri mineri ca ar zice ca ne salveaza mineritul falimentar.Cu astfel de oameni si partide vrem sa scoatem orasul si judetul din cacao,cica rapid.Daca ghituca cu 2000 de oi nu rezista si sistemul il pune la pamant,suntem siguri ca o sa se descurce maramuresenii cu o vaca sau 2 capre amarate.Iar Maties uita sa spuna ca pentru graul pe care îl recolteaza are moara si pe urma totul se proceseaza prin fabrica de pâine si de paste.Asta in timp ce altii vand graul moca si laptele sub 1 leu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.