ÎN 3 FEBRUARIE, LA SALA SPORTURILOR – Băieții de la CS Minaur întâlnesc AHC Potaissa Turda în primul meci din 2018 jucat pe teren propriu

0
221
După o lună intensă de pregătire, băieții deschid anul cu primul meci pe teren propriu din 2018 în Liga Zimbrilor. Partida are loc sâmbătă 3 februarie 2018, începând cu ora 12:15. Băimărenii vor întâlni echipa AHC Potaissa Turda în etapa cu numărul 17 din campionat. 

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament, sau bilet. Prețul unui bilet este în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat de la sediul Clubului Sportiv Minaur (în incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, cu intrare din parcarea de unde pleacă școala de șoferi) de luni până vineri, între orele 09:00-16:00. Bilete pot fi achiziționate și în ziua meciului cu începere de la ora 11:00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.

Important. Suporterii care intră pe bază de bilet sunt rugați să se asigure că locul pe care îl ocupă nu este rezervat pentru abonați/ presă/ sponsori.

Informații furnizate de către CS Minaur Baia Mare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.