AcasăEvenimentSportÎNTÂLNESC STEAUA BUCUREȘTI - Partidă imposibilă pentru BCM Baia Mare

ÎNTÂLNESC STEAUA BUCUREȘTI – Partidă imposibilă pentru BCM Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

BCM Baia Mare începe astăzi, 10 decembrie returul Ligii Naționale de Baschet. Echipa antrenată de Sebastian Man și Dan Donca va întâlni în deplasare echipa CSM Steaua Eximbank București. Partida va avea loc cu începere de la ora 19:00, meciul putând fi urmărit pe site-ul Federației Române de Baschet.

 

Partida cu Steaua București se anunță a fi una imposibilă pentru băimăreni, având în vedere că adversara de astăzi este liderul clasamentului provizoriu al Ligii Naționale de Baschet. Mai mult, Sebastian Man nu poate conta pe serviciile lui Milos Macura, jucătorul suferind o accidentare în etapa anterioară disputată cu Sibiul.

„Este primul meci din retur în care întâlnim în deplasare Steaua București. Mă aștept la o evoluție bună a jucătorilor tineri pentru că au muncit bine în ultima perioadă. Este șansa lor să demonstreze că locul lor este în Liga Națională. Ne confruntăm cu o absență în lot, Milos Macura fiind indisponibil. El a suferit o accidentare la meciul de acasă cu Sibiu , accidentare care îll va ține departe de teren încă două-trei săptămâni”, a declarat Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.

În a doua etapă a turului, BCM Baia Mare b va întâlni pe teren propriu echipa Craiovei. Meciul va avea loc în data de 17 decembrie.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA