AcasăActualitateSocialVIDEO – Jumatate din primariile din Maramures nu au depus raportul privind...

VIDEO – Jumatate din primariile din Maramures nu au depus raportul privind cheltuielile efectuate pentru alegerile locale din iunie 2012

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aproape jumatate dintre primariile din judet nu au comunicat institutiilor abilitate raportul privind cheltuielile cu organizarea alegerilor locale din iunie 2012. Pe lista se afla si cele doua muniucipii: Baia Mare si Sighetu Marmatiei.

Prefectura Maramures a primit printr-o adresa de la Ministerul Administratiei si Internelor o situatie a unitatilor administrativ teritoriale din judet care nu au comunicat sumele cheltuite la alegerile locale din luna iunie 2012. Legea impune un astfel de lucru, iar la nivelul judetului Maramures sunt 33 de primarii in aceasta situatie.

Lista a fost prezentata la ultima intalnire de lucru cu primarii si secretarii din judet desfasurata la Palatul administrativ din Baia Mare dar o parte dintre  cei prezenti au declarat ca situatia nu este actuala. De aceea prefectul judetului, Sorin Rednic, s-a simtit obligat sa faca cateva precizari.

Potrivit informatiilor prezentate la Palatul administrativ, legea impune ca in termen de 10 zile de la publicarea in Monitorul Oficial a rezultatelor alegerilor, toate unitatile administrativ teritoriale sa intocmeasca un raport al sumelor cheltuite cu aceasta ocazie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA