ZUCKERBERG DE ROMÂNIA – Un tânăr român pregăteşte o platformă de socializare de mare succes

0
229
foto skyhub

ZUCKERBERG DE ROMÂNIA Conectează-te, descoperă şi schimbă lumea! Este deviza unei platforme online creată de un geniu român.

Ionuţ Budişteanu are 23 de ani şi cea mai mare pasiune a lui este programarea. Pasiune pe care a descoperit-o la doar 3 ani, scrie Observator.

Loading...

De atunci, a câştigat toate premiile internaţionale posibile şi a refuzat ofertele de angajare venite de la Google, Twitter şi alte companii. Are şi un motiv: vrea să creeze o platformă de succes românească.

Aceasta este ideea de succes cu ajutorul căreia Ionut vrea să concureze cu marile platforme online.

Pe platforma creată de el, lucrurile stau altfel. Chiar dacă va fi lansată oficial abia peste două luni, Skyhub are deja peste o mie de utilizatori.

Şi, chiar dacă – pentru moment – nu are niciun câştig de pe urma platformei sale, Ionuţ crede că Skyhub va fi, până la urmă, un succes.

Nu este singura afacere a lui Ionuţ. La Râmnicu Vâlcea, are o fabrică de roboţi. A vândut peste 10, iar preţul unuia porneşte de la 3.000 de dolari.

Îl putem numi cu uşurinţă Zuckerberg de România, deşi preferă să rămână Ionuţ Budişteanu. Românul care va revoluţina lumea online.

sursa INFO

sursa FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.