ÎN ZONA LOCALITĂȚII RECEA / ACTUALIZARE – Un buldoexcavator a fost spulberat de către trenul personal Baia Mare – Jibou. Șoferul a fost sancţionat cu amendă de 1.305 lei și 6 puncte de penalizare

0
312

ÎN ZONA LOCALITĂȚII RECEA  Incident care se putea avea urmări grave s-a petrecut ieri, 7 februarie, în jurul orei prânzului între Recea şi Săsar. Şoferul unui buldoexcavator, ajungând la trecerea la nivel cu cale ferata prevăzută cu Crucea Sfântului Andrei, a fost surprins şi lovit de trenul personal care circulă pe relaţia Baia Mare – Jibou.

Loading...

Utilajul s-a răsturnat, dar şoferul a fugit de la locul accidentului. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Poliţie Transporturi Maramureş pentru a-l depista de şofer.

ACTUALIZARE – comunicat IPJ Maramureş

Ieri după-amiază, în jurul orei 15.40, poliţiştii Biroului Poliție Transporturi au fost sesizați prin S.U.A.U. 112 că la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe raza localității Săsar s-a produs un accident.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a constatat că trenul care circula pe relația Baia Mare – Jibou, a acroşat un buldo-excavator, proiectându-l în stâlpul de susținere al unui indicator rutier.

În urma coliziunii nu au fost înregistrate victime, însă a fost avariat buldo-excavatorul în proporție de 10% şi partea dreaptă a măștii de protecție a automotorului CFR.

Linia C.F. Baia Mare – Satulung a fost închisă circulației feroviare între orele 15.54 și 16.25, iar trenul care circula pe relaţia Baia Mare – Jibou a plecat din H.M. Satulung pe Someș cu o întârziere de 40 minute.

Şoferul care conducea buldo–excavatorul, un bărbat de 39 ani, domiciliat în Bozânta Mare, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și 6 puncte de penalizare.

Sursă info și foto: Vasile Dale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here