ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI LA IPJ MARAMUREŞ – Patru ofiţeri şi opt agenţi de poliţie, avansaţi în gradul profesional următor

0
2037

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI LA IPJ MARAMUREŞ  Împlinirea a 99 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri a fost marcată miercuri, 29 noiembrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Maramureş. Şedinţa festiv a a fost condusă de şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Ionel Todoran.

Momentul aniversar a debutat cu intonarea imnului de stat al României.

Dr. Klara Guseth, director al Arhivelor Naţionale Maramureş, a evocat toate momentele care au dus la împlinirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Festivitatea a continuat cu felicitarea poliţiştilor care, pentru merite excepţionale în activitatea profesională, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Este vorba despre patru ofiţeri şi opt agenţi de poliţie.

Agent principal de poliţie Nodiş Ciprian, din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, a fost felicitat pentru rezultate deosebite obţinute în activitate. De asemenea, pentru modul profesionist de acţiune în cadrul constatării unor infracţiuni de contrabandă cu ţigări.

Au fost felicitaţi şi cei şapte poliţişti maramureşeni care au promovat concursul de trecere în corpul ofiţerilor. Aceştia, începând cu 1 decembrie, vor avea gradul de subinspector de poliţie.

Nu au fost uitaţi nici poliţiştii care au reprezentat cu succes IPJ Maramureş la competiţiile sportive organizate la nivel naţional. Aceştia au primit diplome din partea conducerii unităţii.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, poliţiştii maramureşeni urează tuturor românilor LA MULŢI ANI!

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.