ZIUA COPILULUI CONTINUĂ ÎN BAIA MARE – Până în 4 iunie, copiii sunt așteptați la manifestările organizate de primarul Cherecheș și Consiliul Local

0
604
Foto; Digi24.ro

ZIUA COPILULUI CONTINUĂ ÎN BAIA MARE   Ziua de 1 iunie a fost una plină de fericire și distracție pentru cei mai mici dintre băimăreni. Copiii au participat la diverse activități și evenimente pregătite special pentru ei de către primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local Baia Mare. Unele  dintre distracțiile principale de care s-au putut bucura copiii a fost concursul de biciclete „Cupa 1 iunie”, dar și trenulețul din Parcul Municipal „Regina Maria”.

Deși Ziua Internațională a Copilului a fost marcată pe data de 1 iunie, la Baia Mare sărbătoarea continuă pentru încă trei zile. Astfel, pe 2, 3 și 4 iunie copiii, împreună cu părinții, se pot bucura în continuare de trenuleț, de spectacolele de magie, de toboganele gonflabile, de atelierele creative și de multe alte activități destinate să îi bucure pe cei mici.

Surpriza principală pregătită de către municipalitate pentru copiii băimăreni va avea loc luni, 4 mai, când pe scena din Centrul Vechi va urca una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, Gașca Zurli.

La mulți ani copii! Sunteți cei care ne colorați cu inocența voastră fiecare moment al vieții, sunteți cei care ne arătați că lumea voastră este una plină de lumină și speranță, o lume în care binele triumfă mereu și în care greutățile dispar. Sunteți sursa noastră de energie și bucurie.

Astăzi este ziua viitorului României, o zi în care vă sărbătorim pe voi, cei mici. Copiilor din Baia Mare le urez să se bucure de viață și copilărie, să fie încrezători și puternici, să rămână sursa noastră de inspirație zilnică.

Vă aștept, copii minunați, să petrecem de ziua voastră la manifestările pe care le-am organizat special pentru voi. Timp de patru zile, în perioada 1-4 iunie, vă aștept în Centru Vechi al municipiului Baia Mare unde am pregătit pentru voi o lume magică. Jocuri gonflabile, personaje din piesele voastre preferate de teatru, dans, cântec, ateliere de creație dar și cei care vă colorează copilăria, veselii de la Gașca Zurli sunt cadoul meu pentru voi. În Parcul Regina Maria trenulețul, bucuria voastră când vizitați locurile de joacă de aici va ieși astăzi din depou și va circula gratis pentru voi timp de patru zile”, se arată în mesajul transmis de către primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.