ZILELE CULTURALE SFÂNTUL ȘTEFAN – Sute de romano-catolici s-au adunat în Piața Cetății din Baia Mare, unde s-a săvârșit Sfânta Liturghie

0
817

ZILELE CULTURALE SFÂNTUL ȘTEFAN  Comunitatea maghiară din Baia Mare a sărbătorit în weekendul care a trecut Zilele Culturale Sfântul Ștefan. Cu această ocazie au avut loc numeroase manifestări religioase și cultural-artistice. Duminică, sărbătoarea a culminat cu Sfânta Liturghie de Hram a Sfântului Ștefan, celebrată în Piața Cetății.

Loading...

Sute de credincioși romano-catolici au participat la liturghia susținută în fața Bisericii romano Catolice Sfânta Treime. Printre ei s-a numărat și deputatul Viorica Cherecheș, respectiv primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Pentru mine a fost o bucurie să particip la acest eveniment, cu atât mai mult cu cât astfel de acțiuni îndeamnă la comuniune în iubire, pace și credință. Sunt de părere că diversitatea, chiar și cea etnică și religioasă reprezintă una dintre cele mai importante aspecte ale comunității noastre, un element care ne leagă ca și familie”, a scris Cătălin Cherecheș într-un mesaj publicat pe contul său oficial de pe rețeaua de socializare Facebook.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

 

Citește și:

VESTE BUNĂ! – Baia Mare, finalistă în competiția pentru titlul de Capitala Tineretului din România în anul 2018

Te-ar mai putea interesa și:

TROFEUL MINAUR – Băieții de la CS Minaur au câștigat competiția, dar nu se culcă pe-o ureche: „Rămânem concentrați și motivați”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.