ZI DE FOC ÎN MARAMUREȘ – Zeci de intervenții pentru pompieri în urma furtunii de ieri din județ

0
400

ZI DE FOC ÎN MARAMUREȘ  În urma declanșării codului portocaliu, pompierii maramureșeni au acționat pentru înlăturarea efectelor produse de acesta, după cum urmează:

Detașamentul Baia Mare a intervenit pentru înlăturarea copacilor căzuți pe carosabil pe străzile Victor Babeș și Păltinișului. Pe strada George Coșbuc, pompierii băimăreni au îndepărtat un copac căzut peste un autoturism, iar pe strada Grănicerilor au îndepărtat o bucată dintr-un acoperiș ce stătea să cadă.

Detașamentul Sighetu Marmației a intervenit în localitatea Călinesti pentru degajarea unui brad căzut  peste niște fire electrice. Pompierii din Vișeu de Sus au îndepărtat un molid ce bloca DN 18 înspre Borșa și un copac din localitatea Vișeu de Jos , care era căzut pe drum.

Militarii din cadrul Gărzii Borșa au îndepărtat 2 copaci căzuți pe străzile din Borșa. De asemenea, C.L.S.U. Borșa, Moisei, Baia Sprie, Petrova, Repedea, Bârsana și Baia Mare au acționat pentru degajarea drumurilor de copacii căzuți din cauza vântului puternic.

Informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș

Citește și: http://actualmm.ro/din-seria-furturilor-neobisnuite-un-baimarean-a-ramas-fara-caseta-de-scoala-de-pe-masina/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.