ZĂPADĂ CU… GHINION – Două BMW-uri s-au făcut praf aseară în Lăpușel

0
1065

ZĂPADĂ CU… GHINION   Accidentele rutiere s-au ținut lanț aseară în județul Maramureș. În mai puțin de o oră, mai multe mașini au fost accidentate în municipiul Baia Mare. Cauza accidentelor: neatenția la volan. Urmările: nervi întinși la maxim, mașini avariate și trafic îngreunat.

Traficul a fost îngreunat aseară și pe Drumul Național 1C, tot din cauza unor accidente rutiere. De această dată protagoniștii au fost proprietarii unor autoturisme marca BMW. Accidentele au avut loc la o distanță relativ mică de timp și s-au produs aproximativ în același mod: șoferii au pierdut controlul volanului și au ieșit de pe carosabil.

În primul accident, șoferul unui autoturism marca BMW a ieșit de pe carosabil și a intrat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se apoi într-un podeț de beton.

La puțin timp după, șoferul unui SUV marca BMW a pierdut controlul volanului în apropiere de biserica ortodoxă din localitate, a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un stâlp de beton fiind deviat apoi într-un gard pe care l-a distrus.

În ambele cazuri, șoferii au scăpat fără a fi răniți.

 

ActualMM

Sursă foto: VasileDale.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.