YMCA BAIA MARE – Curs de formare pentru lucrători de tineret cu participanți din 11 țări

0
439

Asociația YMCA Baia Mare organizează în perioada 3 noiembrie- 10 noiembrie 2015, în Baia Mare, un curs de formare pentru 26 de lucrători de tineret din 11 țări (Armenia, Bulgaria, Estonia, Georgia, Grecia, Letonia, Italia, Polonia, Romania, Slovacia și Turcia) pe metode de educație non-formală.
Scopul proiectului este de a oferi lucrătorilor de tineret ocazia să învețe și să experimenteze diverse metode de educație non-formală pentru a-i ajuta pe tinerii cu care lucrează să își dezvolte competențe necesare în dezvoltarea lor personală și profesională. De asemenea, la rândul lor, participanții vor deprinde diverse competențe, aptitudini și abilități necesare în eficientizarea muncii cu tinerii.

După cum spun organizatorii, obiectivele proiectului „Let’s get it Started” sunt promovarea metodelor de educație non-formală în rândul lucrătorilor de tineret; stimularea lucrătorilor de tineret, prin experimentarea a diverse metode de educație non-formală, în a reflecta asupra importanței pe care educația non-formală o deține în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor și explorarea rolurilor, complementarităților și diferențelor dintre educația formal, informal și non-formală.

Pe parcursul desfășurării activităților, participanții vor experimenta și vor organiza în comunitatea băimăreană o bibliotecă vie (în care cărțile sunt ființe vii ), o cafenea publică și un photovoice (fotografii prin care participanții vor transmite diverse mesaje).

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.