AcasăActualitate112MINIVACANȚĂ CU SCANDALURI | Femei luate la bătaie de către soți sau...

MINIVACANȚĂ CU SCANDALURI | Femei luate la bătaie de către soți sau rude, protejate de polițiști. S-au emis două ordine de protecție provizorii în Seini și Băsești:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Duminică, 13 august, polițiștii din Seini au fost sesizați telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubinul acesteia.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 34 de ani din Seini, ar fi fost agresată de concubinul acesteia, un bărbat de 53 de ani, cauzându-i vătămări corporale.
Azi-noapte, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, sora acestea a fost agresată de soț.

În urma deplasării la fața locului, în localitatea Băsești, între doi tineri în vârstă de 21 și 24 de ani, ar fi izbucnit un scandal, moment în care tânăra de 21 de ani ar fi fost lovită cu pumnii în zona capului.

În ambele cazuri, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA