AcasăEvenimentSportRugby. SuperLiga CEC Bank: CSM Știința Baia Mare campioană pentru a treia...

Rugby. SuperLiga CEC Bank: CSM Știința Baia Mare campioană pentru a treia oară consecutiv! CSM Știința Baia Mare – Steaua București 24 – 12 (16-12)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baia Mare a câștigat finala mare a Superligii intrând pentru a treia oară consecutiv în posesia titlului național. ”Seceta” steliștilor a continuat și în al cincilea an, ultima dată când a câștigat finala a fost în 2006, chiar dacă a jucat de cinci ori finala. Este al treilea trofeu câștigat de rugbyștii băimăreni în acest an, după Cupa Europei Centrale și de Est, titlul național la rugby în 7, dar mai este loc de încă unul. Dacă sâmbătă, la Alba Iulia, câștigă finala Cupei României împotriva RCM Timișoara, băimărenii vor realiza o performanță rarisimă: adjudecarea tuturor titlurilor din competițiile interne, plus unul continental! Și acest lucru este posibil, având în vedere că Baia Mare a câștigat toate disputele din acest an cu Timișoara, indiferent unde și în ce competiție s-au desfășurat. În tribunele Stadionului Arcul de Triumf s-au aflat aproape 200 de susținători ai echipei noastre, în jur de 150 făcând deplasarea din Baia Mare, ceilalți fiind maramureșeni din Capitală.

Campionii:  Andrei Ursache, Andrei Radoi, Cristian Bălan – Ionuț Hristache, Cosmin Cirțiu – Cristian Stoica, Marius Dănilă, Mihai Macovei (C) – Vlad Ailenei, Ionuț Dimofte – Ștefan Ciuntu, Cristian Diniș, Csaba Gal, Dănuț Botezatu – Ionuț Niacșu
Rezerve: Paul Rusu, Vasile Bârlea, Mihai Dico, Sean Morrell, Cristian Podea, Georgel C
ătuna, Ionuț Budușan, Silviu Suciu
Antrenori: Eugen Apjok
și Vasile Lucaci

Evoluția scorului:

– min. 3, transformare l.p Vlaicu: 0-3

– min. 10 – transformare l.p Dimofte: 3-3

– min. 15 – Vlaicu transformă o penalitate: 3-6

– min. 18 – eseu Diniș, transformă Dimofte: 10-6

– min. 26 – din nou Vlaicu l.p: 10-9

– min. 28 – e rândul lui Dimofte: 13-9

– min. 32 – ofsaid Baia Mare, Vlaicu: 13-12

– min. 38 – duelul continuă, Dimofte transformă: 16-12

– min. 54 – eseu Macovei, Dimofte rateaza transformarea: 21-12

– min. 62 – penalitate, transformă Dimofte: 24-12

Steaua n-a marcat niciun punct în repriza a doua, chiar dacă băimărenii au jucat câteva minute în 13, după eliminarea lui Ailenei și Diniș.

Grigore Ciascai

 

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA