AcasăActualitate”DINȚIȘORII VESELI” - Sute de copii din Baia Mare și alte câteva...

”DINȚIȘORII VESELI” – Sute de copii din Baia Mare și alte câteva orașe au învățat despre importanța sănătății orale

spot_img

DISTRIBUIȚI

”DINȚIȘORII VESELI” Peste 900 de copii din România au luat parte la cea de a doua ediție a campaniei ,,Dințișorii veseli’’ organizată de către dm drogerie markt. Evenimentul a cuprins de această dată 10 orașe din țară, urmând ca în viitor numărul acestora să crească, pentru ca informațiile despre obiceiurile sănătoase să ajungă la cât mai mulți copii.

Dacă în primăvară, 327 de copii din 5 grădinițe au fost incluși în campanie, de această dată numărul copiilor a ajuns la 943. În luna octombrie, grădinițele din Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, București, Constanța, Pitești, Sibiu și Timișoara s-au bucurat de vizita echipei ,,Dințișorii Veseli’’, dar și a mascotei Crocodințilă. Prin cântece și sfaturi primite din partea medicilor stomatologi prezenți, copiii au învățat de ce igiena orală este importantă încă de la vârste fragede. De asemenea, aceștia au primit kituri utile pentru a pune în practică informațiile primite.

Alături de dm drogerie markt România și P&G România, în campanie au fost implicate și clinicile partenere: Clinica Doctor Leahu, Hiperclinica Medlife, Cabinet stomatologic Doctor Comanici, Clinica stomatologică CorinaDent, Centru Stomatologic Alma, Clinica CTDental, CasaDente, Clinica Stomdas, Clinica Dentist și Cabinet medical Ana Csiszer. Astfel, echipa ”Dințișorii veseli” a informat sute de copii despre beneficiile unui periaj dentar executat corect și a altor pași importanți pentru o igienă orală sănătoasă, prin explicații captivante și creative.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 21 octombrie – 8 noiembrie, iar grădinițele participante au fost alese în urma procesului de votare desfășurat pe platforma https://www.dm-impreuna.ro/.

„Dințișorii veseli” este un program inițiat de dm drogerie markt, cu scopul de a educa preșcolarii cu privire la beneficiile igienei orale. Început cu o ediție pilot în primăvara anului 2019, programul aflat la finalul celei de-a doua ediții își propune să ajungă, în edițiile următoare, la cât mai multe grădinițe din țară. În acest fel, din ce în ce mai mulți copii vor beneficia de sfaturi utile și practice cu privire la sănătatea orală.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar de atunci s-a extins în 13 țări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine și 60.000 de angajați în Europa. În România, lanțul de magazine este prezent de mai mult de 10 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 600 de locuri de muncă și a deschis peste 100 de magazine.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA