AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ SCANDAL SEXUAL LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ! O șefă de birou ar...

ACTUALIZARE/ SCANDAL SEXUAL LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ! O șefă de birou ar fi fost violată de un subaltern într-un club, după petrecerea de 8 martie. Femeia a depus plângere la Poliție:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internațional Maramureș se află în mijlocul unui nou scandal, sexual de această dată. Un angajat al aeroportului este acuzat că și-a violat șefa biroului în cadrul căruia lucrează.

Conform VasileDale, întreaga întâmplare ar fi avut loc în noaptea de 8 spre 9 martie. Angajații întregului aeroport au participat inițial la o petrecere dedicată Zilei Femeii. După ce aceasta s-a încheiat, un număr de 8-9 angajați ar fi continuat cheful într-un club din Baia Mare. Acolo, șefa de birou ar fi fost violată chiar de către subalternul acesteia.

Femeia a depus o plângere la Poliție și s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș pentru a fi examinată și a primi certificat medico-legal. Totodată se pare că mai mulți angajați ar fi fost deja audiați: unii în calitate de martori, iar unul dintre aceștia în calitate de suspect.

Numele suspectului de viol ar apărea și într-un dosar instrumentat de către Direcția Națională Anticorupție, care anchetează modul în care, întocmai acesta, a fost angajat la aeroport.

În urma unei sesizări depuse la Poliția municipiului Baia Mare la data de 09 martie a.c., polițiștii de investigații criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, arată reprezentanții Poliției.

Actualizare:

Conform unor surse judiciare, citate de VasileDale.ro, partea acuzată ar fi fost audiată deja și că acesta neagă cu vehemență acuzațiile. Bărbatul ar fi susținut că actul sexual ar fi fost consimțit și că ar fi avut loc în scara blocului în care locuiește victima. Aceleași surse judiciare spun că rezultatele toxicologice ale victimei nu ar fi relevat prezența niciunei substanțe interzise în organism, doar prezența alcoolului.

Conducerea Aeroportului Internațional Maramureș a luat act de sesizarea depusă la Poliția Municipiului Baia Mare și cooperează cu instituțiile abilitate pentru derularea anchetei penale. Având în vedere că există o anchetă demarată la nivelul Poliției Municipiului Baia Mare, nu comentăm acest caz. Precizăm că angajatul pe numele căruia este depusă plângerea penală se află în concediu„, au declara reprezentanții Aeroportului Internațional Maramureș.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA