AcasăActualitate112URMĂRIRE ÎN BAIA MARE | Un șmecheraș fără permis a gonit cu...

URMĂRIRE ÎN BAIA MARE | Un șmecheraș fără permis a gonit cu 120 km/h prin oraș, fugind și de Poliție

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, de 1 mai, un tânăr teribilist din Vâlcea a fost protagonistul unei adevărate urmăriri pe străzile din municipiul Baia Mare. Bărbatul de 33 de ani, fără permis de conducere, a fost surprins de un echipaj de Poliție, cu aparatul radar, gonind cu o viteză de 116 km/h pe strada Europa din oraș, dinspre Bulevardul Regele Mihai I către Bulevardul Unirii, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 70 km/h.

Oamenii legii au încercat să îl oprească pe șofer, însă acesta nu a respectat semnalul regulamentar de oprire și nici semnalele acustice și luminoase ale autospecialei și și-a continuat deplasarea, pornit astfel într-o încercare de a scăpa de polițiștii care erau pe urmele lui.

Urmărirea s-a încheiat în curtea unei case, unde fugarul și-a abandonat mașina și a sărit peste un gard de beton, reușind să scape pe moment. Doar că acesta nu și-a abandonat doar mașina.

Conform unor surse ActualMM, în autoturism se afla și concubina vâlceanului, pe care acesta a lăsat-o cu ochii în soare. Tânăra a fost găsită de polițiști ascunzându-se în tufe.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la volan s-a aflat un bărbat de 33 de ani din Vâlcea. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și nici nu a posedat vreodată. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

ActualMM

Foto: Cătălin Luca

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA