AcasăActualitate112PANICĂ LA PRIMĂRIA BAIA MARE! Un băimărean disperat s-a urcat pe clădire...

PANICĂ LA PRIMĂRIA BAIA MARE! Un băimărean disperat s-a urcat pe clădire și a amenințat că se aruncă, de față cu copiii și soția lui. Primarul interimar l-a convins să renunțe la gestul extrem

spot_img

DISTRIBUIȚI

Disperat că nu se mai descurcă cu toate cheltuielile și nu mai poate asigura un acoperiș deasupra familiei sale, riscând să ajungă efectiv în stradă cu doi copii mici și soția sa, un băimărean a recurs la un gest extrem.

A urcat pe Primăria Baia Mare și a amenințat că se aruncă în gol dacă nu va fi ajutat cu o locuință socială.

Primarul interimar a fost primul care a intervenit pentru a încerca să îl oprească pe bărbatul disperat din a-și pune în aplicare planul. După o discuție de câteva minute, Doru Dăncuș a reușit să îl facă pe bărbat să coboare de pe clădire și, astfel, să evite o posibilă tragedie.

În aceeași situație se află foarte mulți băimăreni care suferă, momentan, în tăcere. Asta în timp ce multe persoane beneficiază de astfel de locuințe, de ani de zile, deși poate și-ar permite o chirie.

Muncește din greu, dar nu face față cheltuielilor, la fel cum sunt mulți alții în această situație! Omul cere doar o locuință socială, oricât de mică, unde să le poată oferi copiilor săi condiții minime și decente. Nu vrea nimic gratuit, doar o mână de ajutor până va reuși să se descurce mai bine. Și ar trebui să poată să fie ajutat, doar de aceea există soluții legislative și pentru cei aflați în nevoie.

Astfel de situații ne demonstrează că noi, cei din sfera politică și administrativă, de la cel mai mic nivel, dar mai ales cei de la nivel înalt, am eșuat! Unii se îmbuibă de pe urma românilor, având beneficii peste beneficii, plus pensii speciale, în timp ce alții duc zi de zi lupte extreme pentru supraviețuire!”, a declarat Doru Dăncuș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA