AcasăEvenimentACCIDENT – Un barbat din Tg Lapus si concubina lui din Baia...

ACCIDENT – Un barbat din Tg Lapus si concubina lui din Baia Mare, gravida in luna a opta, au murit intr-un accident pe DN17. Doi minori in stare critica (AVERTISMENT: VIDEO SOCANT!)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulatie a avut loc aseara in jurul orei 23:30 pe DN17 la intrare in localitatea Ciceu Mihaiesti. Un barbat de 31 de ani din Tg Lapus circula cu o caruta nesemnalizata impreuna cu inca trei persoane. Nu au fost observati de soferul unui TIR care venea dinspre Bistrita si i-a izbit in plin. In urma impactului extrem de puternic, carutasul a decedat pe loc, organele interne ale acestuia fiind imprastiate pe asfalt. Alaturi de el in atelaj se mai afla si concubina sa, o femeie de 27 de ani gravida in luna a opta.

Aceasta a fost transportata in stare extrem de grava la Spitalul Municipal Dej, dar a decedat la scurt timp. Un alt ranit, un minor in varsta de doar 3 ani a ajuns la spitalul din Dej in stare critica, cu abdomenul sectionat si multiple rani.

La locul accidentului medicii au mai gasit un baiat in varsta de aproximativ 16 ani cu multiple traumatisme pe intreg corpul, inconstient.

Dupa ce au fost stabilizati la Dej, dupa baiatul de 16 ani si cel de 3 ani au fost trimise doua ambulante de Terapie Intensiva Mobila pentru  a fi transportati la UPU1 in Cluj Napoca.

Soferul TIR-ului, un tanar de 25 de ani din Huedin spune ca atelajul nu era semnalizat si nu l-a observat. Politistii au stabilit pe baza diagramei din camion ca circula cu 85 de km/h prin localitate in momentul producerii accidentului.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa. Carutasul decedat, Sorin L. este nascut in Tg Lapus, domiciliat in Dej, de pe strada Baia Mare, dar locuia in concubinaj cu femeia care de asemenea a decedat, Ancuta D., din Baia Mare, cu ultimul domiciliu in localitatea Caseiu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA