AcasăLifestyleVrei să îți cumperi o mașină second hand? Verifică aceste 3 lucruri...

Vrei să îți cumperi o mașină second hand? Verifică aceste 3 lucruri înainte de a face achiziția!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Dacă te-ai hotărât că e timpul să îți cumperi o mașină, dar bugetul nu îți permite să alegi una direct din showroom, cea mai bună alternativă este să îți îndrepți atenția către una deja rulată.

Piața de mașini second hand din România este ofertantă și vei găsi variante avantajoase de modele, mărci și prețuri, astfel încât să te poți bucura de confortul de a-ți conduce propriul autoturism și să te și încadrezi și în bugetul pe care ești dispus să îl aloci.
Sute, dacă nu chiar mii, de oferte cu vânzări de mașini deja rulate îți vor apărea pe Google la o singură căutare, însă pentru a fi sigur că selectezi varianta potrivită pentru tine, va fi necesar să acorzi o atenție deosebită întregului proces.

În primul rând, accesează doar site-uri de încredere precum cautimasina.ro pentru a fi sigur că anunțurile postate sunt de bună credință.

Întrucât pentru căutarea unui singur model sau a unui singur interval de preț, vei găsi foarte multe anunțuri în mediul online, pentru a eficientiza procesul și pentru a câștiga timp, cautimasina.ro vine în întâmpinarea ta cu o soluție simplă: aici vei găsi compilate anunțuri auto de la cele mai mari site-uri de profil, peste 160 mai exact. Având o bază de date de peste două milioane de anunțuri auto, pe care le folosește în statisticile sale și utilizând criterii de selecție bine stabilite, această platformă te ajută să găsești modelul care îți place într-un timp mai scurt.

După ce ai selectat anunțurile potrivite pentru tine, a venit momentul să stabilești întâlniri cu vânzătorii ca să și vezi în realitate mașinile ce ți-au atras atenția.

Și ca să fii sigur că achiziționezi o mașină sigură, perfect funcțională și că nu vei face o investiție proastă, iată ce trebuie să verifici neapărat:

  • Kilometrajul
    Un autoturism cu prea mulți kilometri la bord s-ar putea să nu fie tocmai o opțiune foarte bună de cumpărare pentru că asta înseamnă că este destul de uzat și că vei avea costuri extra și tot mai dese cu reparațiile. Un foarte mare semn de întrebare ar trebui să ți-l pui și dacă o mașină veche are un număr mic de kilometri și este vândută la un preț foarte bun. Este aproape imposibil ca acest lucru să fie real și s-ar putea ca vânzătorul să nu fie de bună credință și să fi făcut imprudența de a da kilometrajul înapoi, practică ce este strict interzisă.
  • Caroseria
    Este de așteptat ca pe suprafața caroseriei unei mașini second hand să fie și mici zgârieturi, însă trebuie să o analizezi cu atenție înainte să faci achiziția. Dacă observi vopsea excesivă sau de o culoare nepotrivită cu restul mașinii este foarte posibil ca acea componentă să fi fost reparată și revopsită. Acest lucru poate indica faptul că sub caroserie poate fi rugină sau, mai grav, faptul că a fost implicată într-un accident.
  • Motorul
    Verifică fumul de evacuare: dacă este alb poate indica o ardere incompletă a combustibilului sau faptul că uleiul este ars. Detectează, de asemenea, orice scurgere de ulei sau zgomote ciudate care ar putea veni de sub capotă.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA