AcasăActualitate112ACCIDENT ÎN BAIA MARE | Bătrânel lovit cu mașina de o sătmăreancă...

ACCIDENT ÎN BAIA MARE | Bătrânel lovit cu mașina de o sătmăreancă de 18 ani, pe strada Victoriei. Tânăra a modificat apoi starea locului accidentului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 9 noiembrie, la ora 14.30, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier pe strada Victoriei din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către o tânără de 18 ani din județul Satu Mare, a surprins și accidentat un bărbat de 81 de ani din municipiu. Acesta se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto, a modificat starea locului accidentului fără acordul echipei de cercetare la fața locului, parcând mașina la o distanță de aproximativ 20 metri distanță de locul impactului.

Atât conducătoarea auto, cât și pietonul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA