AcasăActualitatePREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! Andrada, băimăreanca noastră, este prima femeie care primește distincția...

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! Andrada, băimăreanca noastră, este prima femeie care primește distincția de “Jandarmul de onoare al anului”

spot_img

DISTRIBUIȚI

“Jandarmul de onoare al anului” este pentru prima dată o femeie! În cadrul activităților festive prilejuite de sărbătorirea a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, a avut loc și ceremonialul de premiere a jandarmilor care s-au remarcat în plan profesional prin merite deosebite.

Marea surpriză a acestui an a fost că distincția “Jandarmul de onoare al anului” a fost conferită, în premieră, unei femei – băimăreanca plutonier adjutant Andrada Văideanu, încadrată la Detașamentul Mobil Baia Mare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Nu am mai fost așa emoționată de când am devenit mamă”, a mărturisit colega noastră după primirea distincției. Andrada a fost recompensată pentru contribuția majoră pe care și-a adus-o în luna martie, când, în cadrul unei misiuni legate de un furt dintr-un supermarket, ajutată de intuiția feminină, a reușit să identifice un pedofil care întreținea de mai mult timp relații sexuale cu cei trei minori care îl însoțeau. Colega noastră spune că în acest caz au ajutat-o mult experiența de peste 19 ani în domeniul ordinii publice, dar și faptul că fiind mamă a trei copii, a intuit pericolul situației. Felicitări, Andrada, și îți mulțumim că ne reprezinți cu mândrie în rândul jandarmilor de onoare!”, arată Jandarmeria Română în postarea publicată pe rețelele de socializare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA