AcasăActualitateMARAMUREȘ - O femeie a lăsat-o pe o alta fără aproape 10.000...

MARAMUREȘ – O femeie a lăsat-o pe o alta fără aproape 10.000 de lei, după ce aceasta a rugat-o să o ajute să scoată bani din bancomat

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 17 martie, ora 15.50, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 56 de ani din comună, care a relatat faptul că în seara zilei de 15 martie a.c., s-a deplasat la un bancomat pentru a retrage o sumă de bani de pe cardul propriu.
Întrucât aceasta nu se pricepea la efectuarea operațiunii de retragere, a rugat o femeie care se afla în apropiere să o ajute.

Respectiva persoană a introdus cardul, a efectuat operațiunea de retragere, iar în momentul în care banii au fost eliberați prin fantă i-a înapoiat cardul persoanei vătămate spunându-i că bancomatul nu mai are numerar.

După aproximativ 30 de minute persoana vătămată a primit un SMS din partea băncii care-i comunica faptul că din cont i-a fost retrasă o sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, femeia bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un cetățean al Republicii Moldova de 32 de ani. În cauză cercetările continuă sub aspectul infracțiunii de furt calificat. Atragem atenția cetățenilor să nu solicite ajutor de la persoanele necunoscute atunci când întâmpină dificultăți în utilizarea bancomatelor.

Polițiștii le recomandă acestora să solicite sprijin de la angajații băncilor pentru a efectua astfel de operațiuni.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA