AcasăActualitateSocialÎN SLUJBA CETĂȚENILOR - Polițiștii locali băimăreni i-au dus unei femei acasă...

ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR – Polițiștii locali băimăreni i-au dus unei femei acasă portofelul pierdut

spot_img

DISTRIBUIȚI

Gest de admirat al polițiștilor locali băimăreni. Cu ajutorul unui băimărean care a dorit să rămână anomim, aceștia au reușit să îi înapoieze unei femei de 72 de ani portofelul pierdut, împreună cu tot ce se afla înauntrul acestuia: o sumă de bani și carduri.

Polițiștii locali se aflau în trafic când au fost opriți de către un cetățean. Bărbatul le-a cerut ajutorul, spunând că a găsit un portofel în zona Pieței Izvoare. De asemenea, acesta i-a rugat să îi păstreze anonimatul.

În timp ce întocmeau raportul, printre altele oamenii legii au găsit în portofel un număr de telefon. Au decis să sune, în speranța că va răspunde vreo rudă sau vreun apropiat al posesorului. Din fericire, au dat chiar peste proprietar: o băimăreancă în vârstă de 72 de ani. Aceasta le-a spus polițiștilor că a lăsat numărul de telefon în portofel tocmai pentru a fi de ajutor în cazul în care vreodată îl va pierde.

Echipajul s-a deplasat la domiciliul femeii, unde i-a înapoiat portofelul.

Felicităm atât cetățeanul care a dat dovadă de spirit civic, cât și echipajul care cu promptitudine a acționat exact așa cum ar trebui să o facă toți cei care lucrează în slujba oamenilor: cu profesionalism, suflet și dorință de a ajuta!

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA