Acasăsinucidere maramuresFOTO CITITORI - DJ 184A Sintresti - Rus arata ca dupa bombardament...

FOTO CITITORI – DJ 184A Sintresti – Rus arata ca dupa bombardament (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

„Va transmit un material insotit de cateva foto despre starea drumului judetean 184 A dintre localitatile Sindresti si Rus cu rugamintea sa faceti dvs un mic articol pe 2.actualmm.ro. DJ 184 A care traverseaza Dumbravita, Rus, Sindresti spre Bontaieni este plin de cratere formate in asfalt dupa trecerea iernii, iar asta se intampla in fiecare an. Pe tabla de la iesirea din Rus si de la terminarea satului Sindresti scrie VA DORIM DRUM BUN. Putem circula cu maxim viteza intai care este de multe ori parca prea mult la ce cratere trebuie sa ocolim pe aceste drumuri care se numesc judetene.

Desigur ca pe aceste drumuri nu avem nevoie de rovinieta, deocamdata , dar ca sa ajungi in Baia Mare (unde majoritatea au drum) si dupa ce treci de acest asa zis drum, ajungi inevitabil pe DN 18 B unde domnii politisti te opresc si iti cer rovinieta. Pe aceasta portiune de drum, Rus-Sindresti, putem spune ca este unul din cele mai rele drumuri din comuna iar acest lucru se intampla anual.

Cand s-or trezi autoritatile sa faca ceva pentru cei care isi platesc rovinieta pe un drum national dar ca sa ajunga pe acel drum trebuie sa treaca mai intai prin craterele de pe drumul judetean 184 A ? Cine i despagubeste pe soferii care isi rup masinile pe aceste drumuri ?. Asteptam campania electorala….probabil ca numai atunci. Multumesc. Ovidiu”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA