AcasăActualitate112ACCIDENT CUMPLIT LÂNGĂ VIENA - Cinci morți și doi grav răniți în...

ACCIDENT CUMPLIT LÂNGĂ VIENA – Cinci morți și doi grav răniți în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz din Satu Mare. Printre decedaţi se află şi copii

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT CUMPLIT DE MICROBUZ Un microbuz din județul Satu Mare a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Viena.

Apropiații victimelor spun că în microbuzul respectiv se aflau cel puțin șapte persoane și niciuna nu răspunde la telefon.

S-a observat că microbuzul, monitorizat online, a sta mai bine de două ore lângă Viena, adică de dinainte de ora 12.00 (ora României).

De atunci, s-a tot încercat să se ia legătura cu cei din microbuz, dar timp de mai bine de două ore nu a răspuns nimeni la telefon (nici pasagerii, nici șoferii).

S-a luat legătura cu autoritățile austriece, dar acestea nu au vrut să dea niciun detaliu.

Între timp, s-a confirmat faptul că a avut loc un accident și că sunt victime. Adică se pare că în urma impactului sunt pasageri din Satu Mare morți, susțin reporterii Gazetei de Nord-Vest.

Alte detalii nu se cunosc. Aparținătorii celor din microbuz din Satu Mare cer tuturor celor ce se află în zonă să ofere informații cu privire la acest groaznic accident.

ACTUALIZARE

Apar și primele informații în urma accidentului petrecut în jurul orei 12.00 lângă Viena în care a fost implicat un microbuz din Satu Mare care venea spre țară din Germania.

Din păcate, bilanțul este crunt. Cinci morți și doi grav răniți. Printre morți sunt și copii. Încă nu se știe câți sunt sătmăreni. Cel puțin unul dintre ei, șoferul, este sătmărean.

Se pare că cei care au supraviețuit accidentului, dar se află în stare foarte gravă, sunt două femei în vârstă de 60 de ani.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA