AcasăActualitateBACALAUREAT 2018 - Consilierul primarului din Borșa: "Nu am avut intentia de...

BACALAUREAT 2018 – Consilierul primarului din Borșa: „Nu am avut intentia de a frauda examenul de bacalaureat, imi asum greseala ca nu am predat telefonul”

spot_img

DISTRIBUIȚI

BACALAUREAT 2018 Ieri a început examenul de bacalaureat, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română. În Maramureș au fost înscriși la această probă 3.176 absolvenți, dintre care 238 au fost absenți.

Odată cu prima probă a examenului maturităţii au apărut și primele probleme, patru elevi maramureșeni fiind eliminați din sală.

Trei dintre ei au fost descoperiți având asupra lor telefoane mobile (toți la centrul de examen Liceul Borșa), iar unul a fost prins cu o fițuică (centrul de examen Colegiul Național “Dragoș Vodă” Sighetu Marmației).

Unul dintre ei nu este altul decât Valer Telcean, consilierul personal al primarului din Borşa. Acesta a predat telefonul mobil dupa ce examenul incepuse. Asta dupa ce unui alt borsean i-a sunat telefonul in timpul examenului.

Conform Vasile Dale.ro, borseanul nu a copiat, de altfel acest lucru fiind stipulat in procesul-verbal de eliminare din examen.

Multumesc pentru dezmintirea stirii anterioare, asa cum ati mentionat si dumneavoastra, nu am avut intentia de a frauda examenul de bacalaureat, imi asum greseala ca nu am predat telefonul asa cum stipula regulamentul, din motive personale” a spus Valer Telcean.

Sursă info: Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA