AcasăActualitate112SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE - Aproape zilnic polițiștii maramureșeni depistează șoferi băuți sau fără...

SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE – Aproape zilnic polițiștii maramureșeni depistează șoferi băuți sau fără permis. Doi au fost prinși ieri în trafic, în Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Baia Mare a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea a două infracțiuni săvârșite privind conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Recent, acesta a fost identificat de polițiștii Biroului Rutier, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., la volanul unui autoturism, condus pe strada Mihai Eminescu din municipiu, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Aseară, 18 ianuarie, un alt bărbat în vârstă de 47 de ani din municipiu a fost depistat la volanul unui autoturism pe strada Ciprian Porumbescu. Avea o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ActualMM

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA