AcasăAdministrațieANUNȚ DE INTERES PUBLIC – 10% reducere pentru băimărenii care își achită...

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC – 10% reducere pentru băimărenii care își achită integral taxele și impozitele pentru anul 2018, până la data de 2 aprilie

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC  Băimărenii care își vor achita integral taxele și impozitele pentru anul 2018 vor beneficia de o reducere substanțială din partea Administrației Publice Locale. Mai exact, este vorba despre o reducere de 10%.

Indiferent că este vorba despre persoane fizice sau juridice, contribuabilii băimăreni au la dispoziție, până în data de 2 aprilie, încă câteva zile în care pot beneficia de o reducere de 10% oferită de Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare.

Reducerea de 10% se aplică în cazul în care băimărenii își vor achita integral taxele și impozitele pentru anul 2018, până la data de 2 aprilie.

Plata taxelor și a impozitelor poate fi efectuată online, pe site-ul www.baiamare.ro, sau la casieriile Direcției de Venituri din următoarele zone: strada Crișan nr. 2, strada Independenței nr. 2C, strada Școlii nr. 1, strada Gheorghe Șincai nr. 37.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA