AcasăNews AlertMARAMUREȘ | A ÎNNEBUNIT LUMEA! Tânăr profesor de matematică săltat de Poliție...

MARAMUREȘ | A ÎNNEBUNIT LUMEA! Tânăr profesor de matematică săltat de Poliție direct din școală după ce și-a dat întâlnire cu o elevă de numai 11 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caz șocant petrecut zilele trecute în Maramureș. Un tânăr profesor de matematică de la Școala Generală numărul 10 din Sighetu Marmației a fost săltat de polițiști direct din unitatea de învățământ. Fără vreo urmă de remușcare, individul și-a dat întâlnire cu o elevă de numai 11 ani într-o sală de curs.

Povestea a ieșit la iveală în momentul în care părinții copilei i-au verificat acesteia telefonul, aceștia descoperind mai multe conversații, care nu țin de școală, între fiica lor și profesor. Părinții au anunțat imediat Poliția, care au început să cerceteze cazul.

Conform VasileDale.ro, discuțiile prin mesaje au fost continuate de către mama copilei, sub coordonarea polițiștilor. Astfel, s-a stabilit ca loc de întâlnire între fetiță și profesorul de 25 de ani o sală de clasă din școală. De acolo a fost și săltat profesorul de către oamenii legii. Conform sursei citate, profesorul suplinitor a fost șef de promoție la Facultatea de Științe Specializarea matematică-informatică, promoția 2019.

Ce spune directoarea școlii

Eleonora Mărginean, directoarea școlii:M-a sunat poliţia, m-a întrebat dacă domnul profesor are ore şi să îl reţin până la sosirea lor. A fost poliţia la şcoală. A fost rugat domnul profesor să îi însoţească.

Vecina profesorului:Au intrat aici sus şi apoi au plecat cu dânsul şi cu ceva cutii. Au zis că au abuzat ceva fetiţă de 11 ani.

Vecina profesorului:Nu poate fi adevărat. Niciodată nu l-am văzut în prezenţa vreunei fete. Tot mereu singur.

Cine este profesorul acuzat îşi dădea întâlnire cu o elevă minoră

Profesorul a terminat facultatea de matematică la Baia Mare, ca şef de promoţie în 2019. A obţinut toate avizele psihologice la angajare. În paralel, predă şi la un Colegiu din oraş.

Surse Observator spun că ar fi avut şi alte acuzaţii similare în urmă cu doi ani, dar atunci, conducerea şcolii ar fi muşamalizat cazul. Momentan, individul este cercetat pentru racolarea unui minor în scopuri sexuale, dar nu este suspendat de la ore. Cu voia şefilor şi a colegilor şi a luat câteva zile libere. O comisie disciplinară se va întruni abia săptămâna viitoare.

Mihai Pop, inspector șef ISJ Maramureș:Astăzi nu a mai intrat la clasă. Suspendarea apare doar când avem un control judiciar, în cel mai bun caz. Până când comisia de disciplină se va întruni, el va avea învoire colegială. În momentul în care vom avea instituită comisia de disciplină, el va primi o decizie prin care nu mai intră la activităţi educaţionale.

Cecilia Ardusătan, psiholog:E foarte important ca părinte să poţi comunica deschis cu copilul tău, să nu aibă frică şi jenă când întâmpină o dificultate. Părinţii să-i înveţe care sunt limitele persoanel şi să spună nu când este cazul. Să fie învăţaţi despre corpul lor. Nimeni nu se poate atinge din copul lor fără permisiune.

Ce spune Poliția

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Rona de Sus, cu privire la faptul că, în telefonul fiicei sale, în vârstă de 11 ani, ar fi găsit mai multe mesaje trimise de către un tânăr, de 25 de ani, din Sighetu Marmației.

Ieri, 24 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sighetu Marmației au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Sighetu Marmației, la locuințele tânărului de 25 de ani.

În cadrul perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, în vederea administrării probatoriului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA