AcasăEvenimentACCIDENT: ACTUALIZARE 3 - Accident de circulatie pe strada Oborului din Baia...

ACCIDENT: ACTUALIZARE 3 – Accident de circulatie pe strada Oborului din Baia Mare. Soferul vinovat de producerea accidentului a urcat beat crita la volan (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipajele de prim-ajutor ale SMURD, pompierii de la descarcerare dar si doua echipaje ale politiei rutiere Baia Mare au fost solicitate in urma cu cateva minute pe strada Oborului din Baia Mare. Din primele informatii, un accident de circulatie a avut loc langa punctul de colectare a fierului vechi. In urma evenimentului rutier, o persoana a fost ranita.

ACTUALIZARE1
Din informatiile venite de la fata locului, soferul unui Volkswagen Passat, inmatriculat in Marea Britanie (cu volan pe dreapta), circula pe strada Oborului din Baia Mare, cu toate ca a consumat bauturi alcoolice inainte sa urce la volanul masinii. Nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina care circula in fata sa, si a izbit-o pe aceasta in spate. In urma impactului, ambele masini au fost proiectate inafara partii carosabile.

Mai mult, masina inmatriculata in Marea Britanie s-a rasturnat pe plafon. Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest. In cazul soferului care conducea masina cu volan pe dreapta aparatul a indicat o concentratie alcoolica de 0,93 mg/l in aerul expirat. Din fericire, niciunul dintre soferi nu a necesitat transportul la spital. La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD, echipajul de descarcerare si doua masini de la politia rutiera.

ACTUALIZARE2

Soferul care a lovit masina care circula in fata lui a sustinut in fata camerelor de filmat ca el nu se considera vinovat de producerea accidentului deoarece cel din fata sa a franat. Mai mult, acesta a declarat ca nu avea viteza in momentul producerii accidentului si ca a consumat doar o bere. Insa rezultatul aparatului etilotest l-a contrazis pe sofer. Celalalt conducator auto implicat in accident a declarat ca a simtit doar o greutate care l-a impins din spate.

ACTUALIZARE 3

„A venit in spatele meu si m-a izbit in spate. Pur si simplu” a povestit socat soferul autoturismului Opel. De cealalta parte, celalalt sofer o tinea pe-a lui – una si buna – totul este o inscenare.

„O franat fara motiv in fata mea, nu o avut niciun obstacol si o franat si am intrat in el. Ati mai avut permisul suspendat pentru alcool? Niciodata. Niciodata nu am avut problem din cauza alcoolului. Acuma ati baut ceva? O bere. O singura bere si dansul o franat in fata mea. Ati fost singur in masina? Cu un coechipier care ii prieten de-al meu. Suntem bine. Suntem in regula. Dansul a franat fara niciun motiv in fata noastra. Dar va pare rau ati urcat baut? Foarte rau ca dansul a facut probleme cu noi. Nu dumneavoastra? Nu. Dansul a facut inscenarea asta. Ati avut viteza mare? Nicio viteza. 50 la ora, 60 cat e in regula acuma. Legea spune ca 60 avem voie in zona” a povestit soferul autoturismului VW inmatriculat in Anglia.

“Pe strada Oborului din Baia Mare a avut loc o tamponare intre doua autoturisme. Motivul tamponarii a fost nepastrarea distantei fata de autoturismul care circula regulamentar in fata de catre conducatorul autoturismului VW. Acesta in urma tamponarii a ricosat in sant. Conducatorul autoturismului VW a  fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat” a declarat subinspector Razvan Motoc, Biroul Politiei Rutiere Baia Mare.


loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA