AcasăActualitate112I-A FĂCUT VÂNT RADARULUI – Un șofer maramureșean a fost prins în...

I-A FĂCUT VÂNT RADARULUI – Un șofer maramureșean a fost prins în Iași conducând cu 131 de km/h într-o zonă restricționată la 50 de km/h

spot_img

DISTRIBUIȚI

I-A FĂCUT VÂNT RADARULUI   Un tânăr din Maramureş venit în vizită în Iaşi zilele trecute a rămas fără permis după ce a fost depistat de către poliţişti „grăbindu-se“ pe drumul european cu viteza de 131 km/h. Acesta circula dinspre Târgu Frumos către Iaşi şi a fost depistat pe un sector de drum pe care limita de viteză este de 50 km/h, potrivit Ziarul de Iași.

„Un tânăr de 27 de ani care conducea un auto pe DN 28 a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 131 km/h pe un sector de drum unde limita este de 50 km/h. Acesta a fost sancţionat cu 9 puncte amendă, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Luni, 30 aprilie, poliţiştii de la Biroul Rutier Iaşi au dat 124 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.000 lei, dintre care 21 au fost pentru abateri comise de către pietoni, 36 au fost pentru depăşirea vitezei. De asemenea, poliţiştii au reţinut şapte permise de conducere.

 

Sursă info și foto: Ziarul de Iași

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA