AcasăActualitateSocialMituri despre jocurile de cazinou

Mituri despre jocurile de cazinou

spot_img

DISTRIBUIȚI

Jocurile de cazinou atrag lume cu așteptări diverse. Unii urmăresc în primul rând să se distreze, în timp ce alții se gândesc doar la banii pe care i-ar putea câștiga. Problema pentru cea de-a doua categorie este că la ruletă, la zaruri sau la sloturi depinzi exclusiv de noroc. Nu ai cum să prezici un rezultat pe baza unei analize, așa cum e posibil la pariurile sportive.

Marea masă a jucătorilor trebuie să achite câștigurile celor câțiva norocoși, plus profitul frumos al cazinourilor. Orice poveste că cineva ar putea să știe ce va urma să se întâmple fără să trișeze este doar un mit. Pentru că este o industrie mai veche, cele mai multe mituri se referă la jocurile de noroc offline. Îți voi prezenta mai jos câteva modalitățile prin care un jucător ar putea să aibă un avantaj  în fața casei. Despre unele dintre ele se vorbește ca și despre OZN-uri: am un prieten, care are un prieten, care a citit pe Internet mărturia cuiva are a văzut unul.

Aplicația, magnetul și combinațiile… de taste

De exemplu, se spune că s-a inventat o aplicație pe mobil care te ajută să vezi ce urmează să afișeze ecranele aparatelor pe care joci. Dacă o asemenea aplicație chiar ar fi existat, cu siguranță că s-ar fi aflat lucruri concrete despre ea. Chestia este că prin lumea jocurilor de noroc se învârt oameni care fabulează mult. Pescarii sunt mici copii. Sunt unii care se laudă cu câștiguri de zeci de mii de euro, doar ca să spună lumea că sunt grozavi.

Un alt mit pe care îl auzi dacă stai de vorbă cu un jucător „de modă veche” este că poți vedea când vin dublajele la „păcănele” dacă plasezi un magnet într-o anumită zonă a aparatului. Cu siguranță că acest lucru nu este posibil la tipurile noi de aparate, pentru că producătorii au eliminat toate vulnerabilitățile.

În februarie 2012, compania austriacă Novomatic a recunoscut că există modalităţi de a “trişa” la aparatele sale vechi. “Printr-o observare prelungită şi targetată a secvenţelor individuale ale jocului, precum şi prin înregistrarea jocurilor individuale, este posibilă identificarea “unui model” în rezultatele jocului”, a arătat compania într-un comunicat.

Un consultant de securitate care a analizat această schema timp de mai mulţi ani, membrii organizaţiei ruse îşi foloseau telefoanele pentru a înregistra 20 de rezultate ale unui joc pe care doreau să-l “păcălească”. Ei trimiteau aceste date la centrul din Rusia, care analiza imaginile şi calcula “modelul” aparatului, luând în calcul şi alte informaţii pe care deţineau.

Un alt mit este despre combinații de taste pentru a da aparatul peste cap și pentru a întoarce cotele în favoarea jucătorului, precum combinațiile de taste de la FIFA sau de la Mortal Kombat, prin care personajele jocului executau mișcări prin care își depășeau net adversarii. Am citit multe articole despre jocurile de cazino, dar nu am găsit niciunul în care să se vorbească la modul serios despre așa ceva.

Regula nr. 1: nu există reguli

Să nu asculți de cei care te sfătuiesc să joci la aparatele la care nu s-a mai câștigat de mult timp. Nu este o regulă. Se poate întâmpla să câștigi la un asemenea aparat, dar există aceeași probabilitate să iei bani și de la un aparat la care s-a câștigat recent.

În general, cei care joacă la cazinouri online sunt mai puțin tentați să caute modalități prin care să trișeze, pentru că la top cazinouri online payout-ul este mult mai bun decât la cazinourile terestre. Există, însă, și clienți care încearcă să aplice strategii precum Martingale la ruletă, pe roșu/negru sau pe numere pare/impare. Practica nu este tocmai agreată de operatori, iar scripturile jocurilor depistează când un jucător folosește o strategie bazată pe schimbarea mizelor în funcție de rezultatele precedente. Cel mai bine este să nu te ghidezi după mituri și să iei jocurile de noroc așa cum sunt: un mijloc de divertisment care, eventual, îți poate aduce câștiguri ocazionale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA