Acasăsinucidere maramuresScoala altfel - IPJ Maramures s-a implicat in activitatile elevilor in saptamana...

Scoala altfel – IPJ Maramures s-a implicat in activitatile elevilor in saptamana intitulata „Scoala altfel”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Având în vedere faptul că una din priorităţile poliţiştilor maramureşeni este prevenirea violenţei în şcoli, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, a organizat activităţi preventive care se vor desfăşura în perioada derulării Programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun”,  01 – 05 aprilie 2013.

Activităţile de prevenire se vor desfăşura în tot judeţul, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, de către poliţişti ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, poliţişti de proximitate, rutieri şi ordine publică, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Maramureş şi Palatul Copiilor.

Azi, 02 aprilie, începând cu ora 08.00, poliţişti de la Serviciile Rutier şi Ordine Publică precum şi de la Poliţia Municipiului Baia Mare au organizat şi desfăşurat o activitate preventivă la Şcoala ,,Nicolae Iorga” din Baia Mare. Temele prezentate au conţinut recomandări din sfera prevenirii criminalităţii şi respectării regulilor de circulaţie.

La ora 08.30, la Colegiul Economic ,,Nicolae Titulescu” din Baia Mare, poliţiştii au desfăşurat o altă activitate preventivă având ca tematică: Nu lăsa violenţa să te transforme într-un infractor şi Aspecte privind implicarea adolescenţilor în traficul rutier.

Tot azi, la ora 11.00, poliţiştii rutieri şi cei de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor discuta cu elevii claselor I-IV de la Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Cantemir” din Baia Mare, despre consecinţele unui comportament necorespunzător şi despre importanţa respectării regulilor de circulaţie în scopul reducerii victimizării lor prin accidente rutiere.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA