AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO – REVOLTATOR - Doi poliţişti de la Transporturi, agresaţi de un...

VIDEO – REVOLTATOR – Doi poliţişti de la Transporturi, agresaţi de un tânăr. La fel a pățit și un batran care refuza sa danseze intr-un bar

spot_img

DISTRIBUIȚI

Doi poliţişti de la Transporturi Feroviare din Ilva Mică, judeţul Bistriţa-Năsăud, au vrut să salveze viaţa unui bătrân care era pălmuit cu brutalitate de către un tânăr, însă, din salvatori au ajuns să fie victime! Agresorul, un tânăr de 26 de ani, i-a trântit pe jos pe poliţişti şi le-a rupt hainele de pe ei. După o serie de îmbrânceli, oamenii legii au reuşit să încătuşeze pe agresor. Momentan acesta se află în arest pentru 29 de zile şi riscă să-şi petreacăacolo următorii patru ani şi jumătate.

Scandalul a avut loc în apropierea unui bar din gara din Ilva Mică, judeţul Bistriţa-Năsăud. Un tânăr de 26 de ani, după ce a consumat mai multe pahare cu alcool împreună cu mai mulţi prieteni, a început să-l pălmuiască din senin pe un bătrân care se afla la o altă masă. “Stateam linistit la masa si dintr-o data a venit la mine si mi-a spus sa ma ridic si sa dansez. Nu am vrut si a inceput sa ma palmuiasca pana mi-o tasnit sangele” povesteste Ioan Sangeorzan, batranul agresat.

Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii ospătăriţei, care a cerut ajutorul poliţiştilor de la Transporturi Feroviare pentru a aplana conflictul. Oamenii legii au intervenit, au vrut să-l conducă pe tânăr la secţie, însă au fost trântiţi pe jos şi le-au fost rupte hainele de pe ei. Din fericire cei doi nu au fost răniţi şi au reuşit să-l încătuşeze pe tânărul agresiv.

Localnicii sunt speriaţi de acest tânăr şi spun că le este frică de el. Cei de la CFR spun că cei doi poliţişti care au fost agresaţi sunt de treabă şi că nu li se pare normal ca în timp ce-şi fac meseria să fie supuşi unor astfel de pericole

Pe numele agresorului a fost emis un mandate de arestare pentru o perioadă de 29 de zile. Pedeapsa maximă pe care o poate primi este de 4 ani şi jumătate. Acesta mai este cercetat într-un dosar penal, tot după ce a bătut un bărbat.

Acesta este cel de-al doilea caz, în doar o săptămână, petrecut în Bistriţa-Năsăud în care doi poliţişti au fost agresaţi. În urmă cu o săptămâni alţi doi agenţi de poliţie au fost pălmuiţi din senin de către un bărbat care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta se află în continuare în arestul poliţiei.

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA