AcasăNews AlertCEFO MARAMUREȘ | Mai sunt DOAR ZECE locuri disponibile pentru cursul gratuit...

CEFO MARAMUREȘ | Mai sunt DOAR ZECE locuri disponibile pentru cursul gratuit de ajutor de bucătar! Absolvenții vor primi, pe lângă o calificare, o subvenție în valoare de 900 de lei:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Înțelegem că vârsta de 55-64 de ani poate fi o perioadă de viață în care unele provocări pot apărea în ceea ce privește angajarea într-o activitate sau găsirea de venituri suplimentare, mai ales dacă nu suntem încă eligibili pentru pensie.
Cu toate acestea, am dori să vă prezentăm o oportunitate care nu numai că vă poate îmbunătăți calitatea vieții, dar vă poate ajuta să vă bucurați de independență și creativitate în fiecare zi. Este vorba despre cursul nostru de ajutor bucătar, care este dedicat exclusiv persoanelor de vârsta între 55-64 ani👇

Condiții de participare:

  • Să nu aibă loc de muncă
  • Să nu aibă pensie

Cursul este de 180 de ore și fiecare absolvent cu examen final reușit obține diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și Ministerul Educației respectiv o subvenție de 900 RON.

Înscrierile se fac accesând linkul de mai jos
https://cefo.ro/AjutorBucatar
sau la numărul de telefon:
0740357142

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Dacă sunteți interesați de cursurile noastre puteți să ne contactați pe nr: 0740357142, sau vă așteptăm cu drag la sediul nostru din Baia Mare: Bdl. Unirii nr.16, et.8, biroul 29.

De ce ar trebui să vă alăturați acestui curs? Iată câteva motive:

  1. Dezvoltarea de abilități esențiale: Prin participarea la acest curs, veți învăța să gătiți delicioase mese, să vă gestionați resursele financiare în mod eficient și să vă bucurați de preparate sănătoase.
  2. Posibilitatea de a câștiga bani: Pe lângă gătitul pentru propriul vostru beneficiu, acest curs vă poate pregăti pentru a oferi servicii de catering sau a pregăti mese pentru alții, ceea ce vă poate aduce venituri suplimentare.
  3. Ocuparea timpului liber: Dacă vă simțiți adesea singuri sau nu știți cum să vă umpleți zilele, gătitul poate deveni o activitate relaxantă și satisfăcătoare.

Vă încurajăm să vă înscrieți în acest curs și să ne oferiți ocazia de a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile!

CEFO Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA