AcasăActualitateGALERIE FOTO - Pe cine iubește Cătălin Cherecheș? Primarul municipiului Baia Mare...

GALERIE FOTO – Pe cine iubește Cătălin Cherecheș? Primarul municipiului Baia Mare este îndrăgostit și a făcut un anunț care a devenit viral pe Facebook!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a început anul cu dreptul. De această dată însă nu este vorba despre administrație și Baia Mare, ci de planul personal.

După ani de zile în care acesta s-a axat pe viața profesională, fiind extrem de implicat în activitatea din administrația locală, Cătălin Cherecheș a anunțat pe rețelele de socializare că iubește și este iubit.

„Sunt recunoscător în fiecare clipă divinității pentru tot. Pentru cele bune, dar și pentru momentele de impas. Sunt rezultatul tuturor sentimentelor, trăirilor și situațiilor în care m-am aflat pe parcursul timpului.

Sunt un om care pune suflet, în tot. Cred și sper, merg înainte cu curaj, indiferent de cât de dificil este drumul, iar astea mi-au fost adesea lumina care m-a ghidat în perioadele extreme din viață.

Să iubesc și să mă ofer celor din jurul meu, e ceea ce simt și știu să fac cel mai bine. Menirea mea. Să fiu iubit, este cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu!

Sunt recunoscător, astăzi, pentru tot ce am în suflet și lângă mine. Sunt recunoscător pentru mama mea, care mi-a dat viață și m-a educat, care a fost și este lângă mine negreșit, neobosit, fiind exemplul meu (și al tuturor celor care o cunosc), de bunătate și iubire.

Sunt recunoscător pentru comunitatea noastră unită, pentru familia mea, pentru prietenii puțini și buni care mă înconjoară. Pentru cel mai bun prieten al meu, necuvântător, un monument, blănos, al iubirii și al loialității.

Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot! Îți mulțumesc și pentru fericirea pe care astăzi o trăiesc alături de un suflet nobil și cald, de o generozitate care mă lasă fără cuvinte. În ochii căreia privesc cu încredere, atunci când nu sunt îngenuncheat de firescul pe care îl simt în momentele petrecute alături de ea.

Aveam câțiva ani când, citind basmele din mitologia românească, am fost fascinat de Ileana Cosânzeana. În ilustrații, dar și în imaginația mea, această zână bună, avea chip divin, plete aurii, dar mai ales un suflet de o bunătate ieșită din comun. Părea ireală, doar era din basme…

Dumnezeu mi-a scos-o în cale recent și pentru câteva clipe nu am știut dacă visez sau… era chiar EA! Zâna bună, ruptă din basme. Nu o cheamă Ileana Cosânzeana 🙂 Nici eu nu sunt Făt Frumos 🙂 Sunt recunoscător că ne-am găsit și este exact așa cum mi-am imaginat. O zână bună, o ființă minunată, alături de care astăzi mă simt cu adevărat binecuvântat ❤️” este anunțul postat pe Facebook de Cătălin Cherecheș.

Tabita Gliga se numește cea de care Cătălin Cherecheș este îndrăgostit. Este designer vestimentar, are afaceri în mai multe orașe din țară, iar în ultima perioadă a fost adesea văzută alături de primarul Cătălin Cherecheș.

 

Ținând cont că acesta este cât se poate de discret cu viața sa privată, faptul că și-a asumat această relație public ne face să bănuim că situația este cât se poate de serioasă.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA