AcasăActualitate112CRIMA CARE A ȘOCAT ÎNTREAGA ȚARĂ | De afară părea minunat, însă...

CRIMA CARE A ȘOCAT ÎNTREAGA ȚARĂ | De afară părea minunat, însă Mariana trăia un adevărat calvar alături de Dan. „Vezi pomul ăla? În ăla intrăm. A bătut-o şi în parcare, când făcea mâncare că se uită alţi tirişti la ea”. Băimăreanca a fost ucisă cu sânge rece chiar după ce a ales să divorțeze

spot_img

DISTRIBUIȚI

Furie oarbă – un bărbat de 50 de ani din Baia Mare şi-a ucis în chinuri soţia care divorţase de el, apoi şi-a luat zilele. Cei doi fii ai lui au rămas traumazitaţi. Şi-au găsit tatăl şi mama carbonizaţi în casă. Individul şi-a incendiat soţia, apoi s-a sinucis în mijlocul flăcărilor, iar pompierii nu au mai putut salva pe nimeni. Şi câinele familiei a murit intoxicat cu fum.

Pe reţelele sociale, Mariana şi Dan păreau o familie fericită, alături de cei doi fii de 18 şi 22 de ani. În realitate, viaţa femeii de 45 de ani era un supliciu continuu. Gelos peste măsură, soţul îi făcea zile negre – scandalurile şi bătăile erau la ordinea zilei, oftează apropiaţii.

Bărbatul a plănuit totul în cel mai mic detaliu

Cuplul a lucrat 15 ani ca şofer de TIR şi, chiar dacă îşi avea mereu soţia sub ochi, bărbatul îşi bănuia soţia de infidelitate şi o tortura mereu.

Cumnat: Zicea cumnata, că ei mergeau amândoi pe TIR: vezi pomul ăla? În ăla intrăm. Vezi stâlpul ăla? În ăla intrăm. A bătut-o şi în parcare, când făcea mâncare că se uită alţi tirişti la ea. Şi au sărit tiriştii la ei.

Soţii trăiau separat acum, dar atacatorul venea din când în când la soţia lui. Astăzi, a năvălit din nou în viaţa femeii, şi-a găsit şi fiul cel mare acasă şi l-a trimis la plimbare. După care şi-a pus în aplicare planul nebunesc.

Vecini: O tragedie, în special o traumă pentru cei doi copii care au rămas…

Pompier: În urma incendiului au fost găsite două victime decedate. Incendiul a fost lichidat.

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii care au început cercetările.

 

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA