AcasăActualitateÎN ROMÂNIA N-A AVUT NOROC | Cum a vrut un maramureșean să...

ÎN ROMÂNIA N-A AVUT NOROC | Cum a vrut un maramureșean să intre în țară cu o “căruță” cu ITP fals și numere de Franța

spot_img

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației au depistat un cetățean român, care circula cu un autoturism, având ITP-ul fals.

În 15 august, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean român, domiciliat pe raza județului Maramureș. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, conducea un autoturism marca Volkswagen, an de fabricație 2000, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Franței.

Existând suspiciuni în ceea ce privește autenticitatea colantului ITP, aplicat pe certificatul de înmatriculare, s-au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că acesta nu prezintă elemente de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals material în înscrisuri oficiale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA