AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ CRIMĂ ÎN BAIA MARE – Fostul angajat al Prefecturii Maramureș...

ACTUALIZARE 2/ CRIMĂ ÎN BAIA MARE – Fostul angajat al Prefecturii Maramureș a avut parte de o moarte violentă

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ÎN BAIA MARE   Un nou caz odios are loc în Baia Mare. Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost ucis în apartamentul în care locuia. Polițiștii suspectează că ucigașul ar fi chiar fiul acestuia.

Întreaga scenă s-a petrecut azi-noapte într-un apartament din municipiu. Poliția a fost sesizată prin numărul unic de urgență 112 despre o posibilă crimă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit corpul unui bărbat în vârstă de 65 de ani. Potrivit Vasile Dale, acesta prezenta multiple leziuni și traumatisme. Polițiștii l-au identificat pe bărbat. Acesta este un fost angajat al Prefecturii Maramureș, pensionat de curând. Liviu Gavrilescul era angajat la Prefectura Maramurel ca IT-ist. Acesta a fost și consilier al Prefectului pe probleme economice și profesor universitar la Universitatea de Nord din Baia Mare.

 

Polițiștii maramureșeni au în acest moment un suspect principal. Este vorba chiar de fiul bărbatului, care a dispărut fără urmă după incident. În acest moment, acesta este dat în urmărire generală.

 

Actualizare:

Autoritățile maramureșene au confirmat că este vorba despre o crimă. Mai mult, se pare că profesorul universitar a avut parte de o moarte deosebit de violență, fiind ucis în bătaie.

Infracţiunea de omor se confirmă. Decesul a survenit în urma unor acte de violenţă extremă”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

La această oră polițiștii încearcă să îl găsească pe fiul victimei care, potrivit unor surse, este suspectul principal. Acesta a dispărut pur și simplu de la momentul crimei și nimeni nu poate da de el.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

 

Actualizare 2:

Profesorul universitar din Baia Mare a fost ucis în casa în care locuia cu soţia şi fiul lor de 37 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul a dispărut în pădurea din zonă imediat după crimă. Mai multe echipaje de poliţie sunt în misiune, pe urmele tânărului.

Tânărul de 37 de ani locuieşte cu părinţii săi şi, de câteva zile, familia s-a întors din Cluj Napoca acasă, în Baia Mare. Se pare că fiul suferă de o boală psihică, după cum spun apropiaţii părinţilor şi frecvent tânărul urmă un tratament la Cluj, potrivit ȘtirileProTv. De dimineaţă, soţia victimei a descoperit cadavrul acestuia, a sunat la 112 şi a anunţat crima.

 

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA